Staat u ingeschreven in het register klinisch psychologen of van klinisch neuropsychologen, dan kunt u hier uw dossier bekijken

Bent u in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog of klinisch neuropsycholoog en staat u reeds ingeschreven in het Opleidingsregister, dan kunt u hier uw dossier bekijken.

Website FGzPt vernieuwd

05-09-2016

Graag presenteren wij onze nieuwe website. Geheel vernieuwd, fris en overzichtelijk. Met deze website hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.


De ontwikkelingen bij de FGzPt zijn de laatste jaren zo hard gegaan, dat ook onze website aan een update toe was. De nieuwe website is gemaakt met de nieuwste technieken, is beter vindbaar en eenvoudiger te doorzoeken. Binnen enkele muisklikken vindt u de informatie die u nodig heeft. Bijvoorbeeld over Registratie, Herregistratie en het vernieuwde Opleidingsregister.


Wie is wie?

Ook stellen we u via de website graag voor aan de mensen áchter de FGzPt. Bekijk bijvoorbeeld wie er in het Bestuur van de FGzPt zitten of in het College (CSGP) en de Commissie Registratie en Toezicht (CRT). En zie voortaan een gezicht bij degene die u aan de telefoon krijgt als u belt naar het Bureau van de FGzPt.


In de rubriek Actueel houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de FGzPt en over onze diensten. Actuele informatie vindt u vanaf heden ook op onze LinkedIn-pagina. Wij adviseren u van harte om deze LinkedIn-pagina te gaan volgen.


Feedback is welkom
Heeft u vragen of opmerkingen over de nieuwe website? Wij horen het graag. U kunt uw feedback sturen naar info@fgzpt.nl