Staat u ingeschreven in het register klinisch psychologen of van klinisch neuropsychologen, dan kunt u hier uw dossier bekijken

Bent u in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog of klinisch neuropsycholoog en staat u reeds ingeschreven in het Opleidingsregister, dan kunt u hier uw dossier bekijken.

Overstap nieuw digitaal (her)registratie systeem op 18 december 2017

17-10-2017

Op 18 december 2017 gaat de registratiecommissie van de FGzPt live met een nieuw digitaal systeem voor registratie en herregistratie. Het huidige systeem is verouderd en stuit geregeld op synchronisatieproblemen met andere software van de FGzPt. Het nieuwe systeem draait op PE-online, een applicatie die de FGzPt al jaren gebruikt voor het opleidingsregister en de accreditatiecommissie.


Vanaf de livegang moeten alle klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen gebruik maken van het nieuwe systeem voor hun herregistratie. Ook recent afgestudeerde specialisten gaan via het nieuwe systeem hun registratie aanvragen.


De registratiecommissie houdt alle specialisten steeds op de hoogte van de aanstaande veranderingen en wat zij moeten doen om de overgang zo efficiƫnt mogelijk te laten verlopen.


Een overzicht met antwoorden op veel gestelde vragen vindt u hier