Staat u ingeschreven in het register klinisch psychologen of van klinisch neuropsychologen, dan kunt u hier uw dossier bekijken

Bent u in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog of klinisch neuropsycholoog en staat u reeds ingeschreven in het Opleidingsregister, dan kunt u hier uw dossier bekijken.

Nieuw systeem (her)registratie live!

18-12-2017

Sinds vandaag, 18 december 2017, werkt de registratiecommissie van de FGzPt met een nieuw systeem van registratie en herregistratie. Het systeem is bestemd voor alle net afgestudeerde specialisten en voor alle geregistreerde specialisten.


Net afgestudeerd als specialist? Nieuw afgestudeerde klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen hoeven niet meer per post om registratie te verzoeken. Zij kunnen hun bewijs van afronding van de opleiding direct uploaden en vervolgens digitaal om inschrijving in het specialistenregister verzoeken. Het bewijs van inschrijving wordt nog wel per post verspreid door de registratiecommissie.


Al geregistreerd als specialist? Geregistreerde klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen moeten vanaf vandaag gebruik maken van het nieuwe systeem om hun werkervaring en deskundigheidsbevordering in bij te houden. Het oude digitale systeem is niet meer beschikbaar. Via het nieuwe systeem verzoeken de specialisten om herregistratie. Het hele proces van herregistratie verloopt dus vanaf vandaag digitaal. Het opsturen van papieren bewijsstukken is niet meer nodig.


Elke specialist ontvangt persoonlijk bericht over het nieuwe systeem met een handleiding voor het gebruik.