Passie voor opleiden 127811


Congres ‘Passie voor opleiden’

Op woensdag 17 april 2024 organiseert de Opleidingsraad ‘Passie voor opleiden’, een inspirerend netwerkcongres waarin kennis, expertise en energie rondom opleiden bij elkaar worden gebracht. Thema van dit congres is: verbinding tussen wetenschap en praktijk.
Direct inschrijven


Programma
Marjolein Koementas is dagvoorzitter en Opleidingsraad-voorzitter Maartje Schoorl opent het congres. Verder verzorgen Marcel Lévi, Jeroen Legerstee en Jan Kremer een key-note. Daarnaast zijn er twee rondes met interactieve sessies, met onderwerpen als doorlopende leerlijnen en wetenschappelijke vorming. Bekijk het volledige programma en maak je keuzes uit de sessies.

Voor wie?
Het congres is bedoeld voor mensen met een passie voor opleiden, zoals:

  • Primair betrokkenen bij het psychologische opleidingstraject (van master naar Gz-opleiding en vervolgens specialisatie): hoofdopleiders en jaargroepopleiders, P-opleiders, praktijkopleiders, werkbegeleiders, supervisoren, docenten, onderwijsdirecteuren, master- en bachelor-coördinatoren, stagecoördinatoren op de universiteit en andere primair betrokkenen;
  • Mensen die de opleiding aan den lijve ondervinden: opleidelingen en studenten;
  • Andere geïnteresseerden die het psychologische opleidingstraject van master tot en met specialisatie een warm hart toedragen.

Wanneer?
Woensdag 17 april 2024, van 12.00 tot 18.00 uur.

Waar?
Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee.

Kosten?

  • Regulier tarief ‘Passie voor opleiden’: € 180
  • Tarief voor opleidelingen en studenten: € 60
  • Duo-tarief voor opleider en opleideling: € 230
  • Combinatiekorting: € 25 bij deelname aan de congressen van WKK & Opleidingsraad

Accreditatie?
Accreditatie is in aanvraag bij de FGzPt

Door wie?
Het congres wordt georganiseerd door leden van de Opleidingsraad, in samenwerking met het team van Programma APV en vele anderen. Met dit netwerkcongres wil de Opleidingsraad innovatie in inhoud en didactiek binnen de psychologische BIG-opleidingen aanjagen en de samenwerking tussen mensen en partijen die betrokken zijn bij deze opleidingen versterken. Doel is om samen te komen tot adaptieve psychologische BIG-opleidingen, met andere woorden: opleidingen die zich snel en adequaat kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Combineren?
Het congres ‘Passie voor opleiden’ op 17 april 2024 vindt plaats één dag vóór het congres voor klinisch (neuro)psychologen van de Stichting WKK, dat in 2024 voor het eerst twee dagen beslaat (18 en 19 april, eveneens in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee). Deelnemers die naar beide congressen gaan krijgen korting.

Direct inschrijven