Staat u ingeschreven in het register klinisch psychologen of van klinisch neuropsychologen, dan kunt u hier uw dossier bekijken

Bent u in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog of klinisch neuropsycholoog en staat u reeds ingeschreven in het Opleidingsregister, dan kunt u hier uw dossier bekijken.

Opleidelingen

Vanaf 1 juli 2014 dient elke nieuwe persoon in opleiding zich zelf in te schrijven in het opleidingsregister. Klik hiervoor op 'Nieuwe gebruikers' en volg de instructies. In de handleiding staat welke verdere stappen u moet nemen.


Bestaande gebruikers krijgen toegang met hun gebruikersnaam en wachtwoord. Als u uw inloggegevens vergeten bent, dan kunt u deze gegevens opvragen via 'Inloggegevens opvragen'.


Kosten

De kosten voor inschrijving zijn €125 (exclusief btw) voor de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog en €175 (exclusief btw) voor de opleidingen tot klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog en psychotherapeut. Dit bedrag hoeft voor elke opleiding slechts eenmaal te worden betaald.

Meer informatie


Bekijk de instructiefilm

De instructiefilm geeft uitleg over het belang van de vastlegging van de opleidingsgegevens van deelnemers aan de opleidingen en de wijze waarop een wijziging van een opleidingsschema in het opleidingsregister wordt geregistreerd.