Staat u ingeschreven in het register klinisch psychologen of van klinisch neuropsychologen, dan kunt u hier uw dossier bekijken

Bent u in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog of klinisch neuropsycholoog en staat u reeds ingeschreven in het Opleidingsregister, dan kunt u hier uw dossier bekijken.

NZa geeft uitstel voor verantwoording beschikbaarheidbijdrage 2019

20-04-2020

Vanwege de coronacrisis kunnen zorgverleners in de knel raken met het aanleveren van de benodigde informatie voor de aanvraag tot vaststelling bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). De NZa heeft daarom besloten om praktijkopleidingsinstellingen die in 2019 een beschikbaarheidbijdrage hebben ontvangen één maand uitstel te geven voor het indienen van de aanvraag.


Normaliter zijn de praktijkopleidinginstellingen verplicht om vóór 1 juni 2020 deze aanvraag in te dienen via het aanvragenportaal van de NZa. Praktijkopleidinginstellingen dienen nu vóór 1 juli 2020 de aanvraag in te dienen.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de NZa via info@nza.nl of telefonisch via 088 - 770 8 770 (lokaal tarief).


Nieuwsbericht van de NZa