Staat u ingeschreven in het register klinisch psychologen of van klinisch neuropsychologen, dan kunt u hier uw dossier bekijken

Bent u in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog of klinisch neuropsycholoog en staat u reeds ingeschreven in het Opleidingsregister, dan kunt u hier uw dossier bekijken.

Specialistenregisters voortaan voor iedereen raadpleegbaar

17-09-2018

De twee specialistenregisters van de Commissie Registratie en Toezicht (CRT) van de FGzPt zijn voortaan voor iedereen raadpleegbaar. Belangstellenden die willen weten of iemand als klinisch psycholoog of klinisch neuropsycholoog in het register staat, kunnen dit nagaan via de website van de FGzPt.


Raadpleging registers

De specialistenregisters kunnen via de website van de FGzPt worden geraadpleegd. Het is mogelijk om te zoeken op BIG-nummer of op achternaam.


Waarde van registratie
Registratie als klinisch psycholoog of klinisch neuropsycholoog betekent dat de betreffende professional op specialistisch niveau is opgeleid. Herregistratie houdt in dat de specialist zijn werkervaring op peil houdt en aan deskundigheidsbevordering doet. Cliƫnten, zorgverzekeraars, werkgevers en andere betrokkenen weten dankzij de registratie dus waar ze aan toe zijn.


Online inzicht
Voorheen kregen belangstellenden alleen telefonisch van de CRT te horen of iemand als specialist stond ingeschreven. Nu is deze informatie dus ook te vinden via de website van de FGzPt.